Chiptuning Mercedes en andere Duitse automerken

Uw Mercedes of andere Duitse auto zuiniger, krachtiger of soepeler laten rijden? De Koning Electronics is uw Mercedes chiptuning specialist. Wij passen de originele motorsoftware aan, zodat u nog meer uit uw auto haalt. Wij werken in opdracht van autogarages en particulieren. Daarnaast gebruiken autofabrikanten onze expertise bij de ontwikkeling van nieuwe types. U krijgt standaard een jaar garantie op de chiptuning.

Chiptuning: maatwerk voor iedere auto

Chiptuning is bij ons altijd maatwerk. Wij stemmen onze software af op de individuele auto-eigenschappen. Daarbij is het bewaken en bewaren van de typische basiskenmerken van uw autosoftware ons doel. Na de chiptuning zal uw auto daardoor bij het uitlezen hetzelfde zijn als bij de originele software. Maar zodra u gaat rijden merkt u het verschil…

Verlaag de uitstoot

Voldoen aan de steeds strengere milieu-eisen? Chiptuning kan het brandstofgebruik en de uitstoot van uw auto flink verlagen, zonder dat u inlevert aan kracht en snelheid. Met aangepaste software behoren besparingen tot wel 10 procent tot de mogelijkheden.

Snelheid begrenzen

Niet alles hoeft sneller! Er zijn diverse bedrijfstakken waar rendement en zuinigheid belangrijker zijn dan snelheid en trekkracht. Transporteurs en taxibedrijven hebben meestal meer behoefte aan een efficiënt brandstofverbruik dan een hoge topsnelheid. Op lange termijn kunt u veel geld besparen, immers iedere liter brandstof telt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij rekenen de voordelen van begrenzing door chiptuning graag voor u uit.

Uw Mercedes of andere Duitse auto ook zuiniger, krachtiger of soepeler laten rijden? Neem snel contact op met De Koning Electronics.

© Copyright 2016 De Koning Electronics

Realisatie door Zeker Zichtbaar